Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Törmäyskurssilla!

Planetaarioelokuva
Ma 29.1.2018 – Pe 20.12.2019
Törmäyskurssilla!
Törmäyskurssilla!-planetaarioelokuvassa perehdytään paitsi asteroideihin, myös aurinkokuntamme menneisyyteen, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen.

Törmäyskurssilla!-elokuvassa kerrotaan muun muassa, miten asteroidit ja komeetat ovat iskeytyneet Maahan vuosituhansien aikana ja miten ne ovat muuttaneet koko elämänkulun maapallolla. Uuden planetaarioelokuvan myötä katsojat pääsevät mukaan ikimuistoiselle ja vauhdikkaalle matkalle, jossa yritetään pysytellä asteroidien ja komeettojen jäljillä päättymättömässä avaruudessa. Elokuvassa tutustutaan kehittyneisiin teknologioihin, joiden avulla tutkijat pystyvät tutkimaan asteroideja, ennen kuin ne saavuttavat Maan.

Ikäsuositus: 6+, kielletty alle 3-vuotiailta.

Yhteyshenkilö

Tapahtumanjärjestäjä

Tiedekeskus Heureka

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa koululaiset tutustuvat tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 29.1.2018 - Pe 20.12.2019 Lataa kalenteriisi
Tiedekeskus Heureka
Tikkurila
    

Tietoa

Kulttuurinala
Ilmiö
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
7,50€ sisältää Heurekan kaikki näyttelyt. Ohjattu ohjelma +1,50€ ja/tai + planetaarioelokuva +1,50€. Koululaiskäyntien yhteydessä opettajat, kouluavustajat ja henkilökohtaiset avustajat maksutta.
Kesto
25min