Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Avaruusviikot 4.–15.2.2019

Ma 4. – Pe 15.2.2019
Avaruusviikot
Tervetuloa mukaan avaruusmatkalle! Heurekan Avaruusviikkojen esitykset ja työpajat syventävät avaruusteeman käsittelyä ja innostavat tutustumaan avaruuden saloihin.

Avaruusviikkojen ohjelma sopii kaikkien luokka-asteiden oppilaille sekä varhaiskasvatusryhmille. Planetaariossa on ohjelmassa avaruusaiheisia elokuvia sekä vuorovaikutteinen Avaruuden ikkunat -esitys, jossa tutustutaan tähtikuvioihin, vuodenaikoihin, Kuuhun, Marsiin tai vaikkapa kotigalaksiimme Linnunrataan. Tiedettä pallolla -esityksissä voi lähteä kiertomatkalle Aurinkokuntaan tai perehtyä revontuliin. Ideaverstaalla muun muassa rakennetaan aurinkokelloja ja pilliraketteja.

Yhteyshenkilö

Tapahtumanjärjestäjä

Tiedekeskus Heureka

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa koululaiset tutustuvat tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 4.2.2019 - Pe 15.2.2019 Lataa kalenteriisi
Tiedekeskus Heureka
    

Tietoa

Kulttuurinala
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
7,50€ sisältää Heurekan kaikki näyttelyt. Ohjattu ohjelma +1,50€ ja/tai planetaarioelokuva +1,50€. Koululaiskäyntien yhteydessä opettajat, kouluavustajat ja henkilökohtaiset avustajat maksutta.