Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

STADIN ILMIÖSTUDIOT: DESIGNMUSEON STUDIO

Desigmuseo
Ke 31.1. – Ke 30.5.2018
Designmuseon Studio
Desigmuseon Studiossa työskentelet ilmiöoppimisen parissa yhdessä oppilaidesi kanssa

Stadin Ilmiöstudioiden tavoitteena on innostaa kouluja käyttämään koko kaupunkia oppimisympäristönä. Stadin ilmiöstudion voi varata yhdeksi päiväksi. Päivän aikana voi hyödyntää Designmuseossa esillä olevia näyttelyitä tai sitten samalla kertaa tutustua useampaankin kohteeseen. Helsingin keskusta tarjoaa valtavan määrän kiinnostavia kohteita ja tutkittavaa ja havainnoitavaa riittää. Stadin ilmiöstudiota voi käyttää tukikohtana, josta käsin retkeillään muuallakin ja hyödynnetään rikasta autenttista oppimisympäristöä.

Annantalo, Designmuseo, HAM Helsingin taidemuseo, HelsinkiLab ja Kaupunginmuseo haluavat näin olla yhdessä koulujen kanssa tekemässä maailman parasta ilmiöoppimista.
Stadin ilmiöstudiot ovat kevään mittainen kokeilu ja toimintaa kehitetään yhdessä opettajien kanssa. Tilat ovat opetusryhmien käytettävissä maksutta.

Designmuseon Studion varusteet ja lisätiedot:
- pöytätilaa ja tuolit 22 oppilaalle
- pajatilassa on yksi vesipiste
- tilassa on vaihtuvia koululaisnäyttelyitä
- tilassa on kosketeltavien muotoiluesineiden kokoelma
- tilan edustalla on vartioimaton naulakko
- museon wc-tilat ovat ryhmän käytettävissä
- pajassa voi syödä eväitä
- museossa saa kuvata

Ilmiöstudio Designmuseon Studion yhteyteen voi varata myös ohjatun pajan tai opastuksen näyttelyyn erillisestä maksusta. Opastus koululaisryhmälle 35 €/ryhmä ja työpaja 60 €/ryhmä.
Varattavana olevat ajankohdat löydät sivun vasemmalta laidalta (mobiilissa skrollaa alas). Voit tehdä tehdä varaustiedustelun toivomallesi päivälle ajankohtien yhteydestä löytyvällä varaustiedustelulomakkeella.
Lisätietoa kouluille suunnatusta ohjelmistosta: http://www.designmuseum.fi/fi/opi-ja-koe/ tai Kultus.

Yhteyshenkilö

Designmuseon info
09 6220 540

Tapahtumanjärjestäjä

Designmuseo

Designmuseo on valtakunnallinen muotoilun erikoismuseo. Designmuseo kerää ja tallentaa muotoilualan kokoelmaa, tutkii muotoilualan historiaa ja kehitystä sekä esittelee muotoilusta kertovia näyttelyitä Suomessa ja maailmalla. Kouluille museo tarjoaa monipuolisuutta oppimisympäristöihin. Muotoilun ammattikäytännöt ja muotoilukasvatus on toimintamme keskiössä. Designmuseossa tutustutaan muotoiluun itsenäisesti tai oppaan johdolla. Museo järjestää myös runsaasti muotoiluun liittyviä tapahtumia ja mahdollisuuksia tavata muotoilijoita. Kouluja varten löytyy tila Studio koulujen työpajoihin, tehtäviin, aineistojen tutkimiseen ja eväiden syömiseen . Järjestämme tänäkin lukukautena koululaisryhmille mahdollisuuden tutustua näyttelyihin tiistaisin jo klo 9 alkaen. Ennakkoilmoittautuminen info@designmuseum.fi. Ryhmät ovat tervetulleita vierailemaan myös muina museon aukioloaikoina (1.9.–31.5. ke-su klo 11-18, 1.6.-31.8. ma-su klo 11-18).

    

Tietoa

Ajassa nyt
Ensisijainen kohderyhmä
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Studio on opetusryhmien käytettävissä maksutta varauksella. Ilmiöstudio Designmuseon Studion yhteyteen voi varata myös ohjatun pajan tai opastuksen näyttelyyn erillisestä maksusta. Opastus koululaisryhmälle 35 €/ryhmä ja työpaja 60 €/ryhmä.