Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Stadin Ilmiöstudiot: HAM-paja

HAM Helsingin taidemuseo
Pe 19.1. – Ti 15.5.2018
HAM-paja
Kuvaaja: HAM/Maija Toivanen
HAM-pajassa voit jatkaa ilmiön työstämistä oppilaittesi kanssa.

Stadin Ilmiöstudioiden tavoitteena on innostaa kouluja käyttämään koko kaupunkia oppimisympäristönä. Stadin ilmiöstudion voi varata yhdeksi päiväksi. Päivän aikana voi hyödyntää tilassa esillä olevia näyttelyitä tai sitten samalla kertaa tutustua useampaankin kohteeseen. Helsingin keskusta tarjoaa valtavan määrän kiinnostavia kohteita ja tutkittavaa ja havainnoitavaa riittää. Stadin ilmiöstudiota voi käyttää tukikohtana, josta käsin retkeillään muuallakin ja hyödynnetään rikasta autenttista oppimisympäristöä.

Annantalo, Designmuseo, HAM Helsingin taidemuseo, HelsinkiLab, Helsingin kaupunginmuseo ja Helsingin kaupunginorkesteri haluavat näin olla yhdessä koulujen kanssa tekemässä maailman parasta ilmiöoppimista.

Stadin ilmiöstudiot ovat kevään mittainen kokeilu ja toimintaa kehitetään yhdessä opettajien kanssa. Tilat ovat opetusryhmien käytettävissä maksutta.

HAM-pajan varusteet ja lisätiedot:
- pöytätilaa ja tuolit 24 oppilaalle
- 1 matala pöytä ja 10 pientä tuolia
- sohva
- 3 isoa istumatyynyä
- naulakko
- videotykki ja tietokone (voit ottaa myös oman kannettavan mukaan)
- pieni Bluetooth-kaiutin
- pajatilan yhteydessä on huone, jossa 4 vesipistettä
- museon wc-tilat ovat ryhmän käytettävissä
- pajassa voi syödä eväitä
- tilassa ei ole mikroa eikä jääkaappia

Varattavana olevat ajankohdat löydät sivun vasemmalta laidalta (mobiilissa skrollaa alas). Voit tehdä tehdä varaustiedustelun toivomallesi päivälle ajankohtien yhteydestä löytyvällä varaustiedustelulomakkeella.

Ilmiöstudio HAM-pajan yhteyteen voi varata myös ohjatun pajan tai opastuksen näyttelyyn.

Lisätietoa kouluille suunnatusta ohjelmistosta: https://www.hamhelsinki.fi/opi-ja-opeta/ tai Kultus.

Yhteyshenkilö

Varaustiedustelut
09 310 87003 ma-to 9-12 ja 13-15

Tapahtumanjärjestäjä

HAM Helsingin taidemuseo

HAM pitää huolta helsinkiläisten omasta taidekokoelmasta, johon kuuluu yli 9000 teosta. Lähes puolet kokoelmasta on kaupunkilaisten ilona puistoissa, kaduilla, virastoissa, terveysasemilla, kouluissa ja kirjastoissa. Tennispalatsiin keskittyvissä näyttelyissään HAM tuo esille modernia taidetta ja nykytaidetta. Sisäänpääsy HAMiin on aina maksuton alle 18-vuotiaille. Myös opetusryhmän mukana tulevat opettajat ja avustajat pääsevät maksutta sisään. Tarjoamme näyttelyihin liittyen oppimateriaaleja. Päiväkodit ja koulut voivat varata näyttelyihin liittyvän opastuksen hintaan 25 € ja taidepajan hintaan 35 €.

Aika ja paikka

HAM
Eteläinen rautatiekatu 8, 00100 Helsinki www.hamhelsinki.fi

Varaustiedustelu