Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Osallistavan ja liikunnallisen hankkeen työpajat

Työpajoja ja ryhmiä 15-25v. nuorille
Su 1.1.2017 – Ma 31.12.2018
Esittävä taide ja liikunta yhdistyvät valtakunnallisessa Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hankkeen toiminnassa.Tarjoamme esimerkiksi 5x-2h tai 10x 2h ryhmämallia kouluille ja oppilaistoksiin. Nuoret pääsevät suunnittelemaan ja toteuttamaan toiminnan sisältöä yhdessä liikunnan ja teatterin ammattilaisten kanssa.Ryhmiä toteutettu mm. 9- luokkalaisille ja ammattiopiston opiskelijoille.Pyrkimyksenä on onnistumisen ilon tarjoaminen liikunnan ja teatterin keinoin sekä nuoren oman ilmaisun vahvistaminen. Toimintaa toteuttaa pääkaupunkiseudulla Diakonia-ammattikorkeakoulu, Kalliolan Nuoret ry, Q-teatteri ry ja WAU ry.

Osalllistava ja liikunnallinen teatteri- hanke on valtakunnallinen 2-vuotinen hanke. Diakonia-ammattikorkeakoulu toimii hankkeen päätoteuttajana. Muita toteuttajia ovat Kainuun Liikunta ry, Kajaanin Kaupunginteatteri, Kalliolan Nuoret ry, Q-teatteri ry ja WAU ry. Toimintaa on Rovaniemellä, Oulussa, Kajaanissa ja pääkaupunkiseudulla. Hanke saa Euroopan sosiaalirahaston tukea Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskuksen rahoittamana. Toiminta on alkanut marraskuussa 2016 ja päättyy maaliskuussa 2019. Esittävä taide ja liikunta kulkevat käsi kädessä Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hankkeen toiminnassa. Järjestämme 15–25-vuotiaille nuorille omaa ilmaisua kehittävää tekemistä sekä kouluissa että vapaa-ajalla. Tavoitteena on tavoittaa myös haastavassa elämäntilanteessa olevat nuoret. Nuoret pääsevät suunnittelemaan ja toteuttamaan toimintaa yhdessä ammattilaisten kanssa. Pyrkimyksenä on osallistujien onnistumisen ilon ruokkiminen ja johdattaminen nauttimaan teatterista ja liikunnasta niin tekijänä kuin kokijana. Kehitämme yhteistyötä liikunta- ja teatterialan toimijoiden välillä, sekä uudenlaista harrastustoimintaa nuorille. Ryhmätoimintaa on tähän mennessä järjestetty mm. 9. luokkaisille ja ammattiopiston opiskelijoille. Osa toiminnasta on ollut avointa ja kaikille kiinnostuneille suunnattua.

Yhteyshenkilö

Leila Hellman-Eronen
040 198 8208

Tapahtumanjärjestäjä

Osallistava ja liikunnallinen teatteri- hanke

Esittävä taide ja liikunta kulkevat käsi kädessä hankkeen toiminnassa, joka on kohdennettu 15-25- vuotiaille nuorille ja tarjoaa ryhmiä ja työpajoja kouluihin ja oppilaistoksiin sekä nuorten vapaa- ajalle.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Su 1.1.2017 - Ma 31.12.2018 Lataa kalenteriisi
tilattavissa kouluille ja oppilaitoksiin