Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Ryhmäyttävät sirkustyöpajat

Sirkuksesta vuorovaikutustaitoja koululuokille
Pe 1.9.2017 – Ti 31.12.2019
Ryhmäyttävää sirkustoimintaa lapsille ja nuorille. Kuva: Niklas Meltio.
Kuvaaja: Niklas Meltio
Ryhmäyttävä ja sosiaalisia taitoja vahvistava kolmen sirkustyöpajan kokonaisuus. Sopii erityisesti luokille, jotka ovat siirtymävaiheessa (esim. 1. luokka tai 6.-7. luokka), joilla on tarvetta sosiaaliselle vahvistamiselle tai joilla on eri kulttuuritaustoista tulevia oppilaita.

Sarjaan kuuluu 3 x 1,5 h sirkustyöpajaa.

Opetus sisältää liikunnallisia ja ilmaisutaidollisia harjoitteita: jongleeraus, tasapainoilu, pari- ja ryhmäakrobatia, leikki ja klovneria. Osallistavalla, hauskalla toiminnalla ehkäistään ulkopuolisuutta ja kiusaamista.

Opettajille sirkus tarjoaa mahdollisuuden huomioida oppilaiden vahvuuksia ja keskinäistä vuorovaikutusta uudesta näkökulmasta.

Työpajoja ohjaa kaksi Sirkus Magentan sosiaalisen sirkuksen ohjaajaa. Pajat toteutetaan koulun tiloissa. Opetus sopii myös ei-suomenkielisille oppilaille.

Yhteyshenkilö

Silja Kyytinen
044 074 5525

Tapahtumanjärjestäjä

Sirkus Magenta ry

Sirkus Magenta ry on 2011 perustettu sosiaalisen sirkuksen yhdistys. Tavoitteenamme on edistää sirkuksen avulla erilaisten ryhmien hyvinvointia (mm. erityistä tukea tarvitsevat lapset, syrjäytymisvaarassa olevat nuoret, kriisitilanteissa olevat perheet, palvelutalojen ikäihmiset ja turvapaikanhakijat). Lisäksi meillä on harrastusryhmiä eri ikäisille. Meiltä voi myös tilata sirkustyöpajoja ja -esityksiä, työhyvinvointipajoja ja koulutuksia. www.sirkusmagenta.fi www.facebook.com/SirkusMagenta www.instagram.com/sirkusmagenta

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 1.9.2017 - Ti 31.12.2019 Lataa kalenteriisi
Työpajat toteutaan koululla