Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Francesca Woodman: Keho, liike ja tila -työpaja

To 24.8. – Su 15.10.2017
Kuvaaja: Francesca Woodman, työ: Nimetön, 1977-78 (yksityiskohta), taiteilija: Francesca Woodman © George and Betty Woodman
Valokuvataiteen museon uudessa Woodman-työpajassa lähestytään valokuvaa performatiivisesta näkökulmasta!

Francesca Woodmanin valokuvien keskeisiä aiheita on ihmiskehon rajojen tutkiminen ja suhde tilaan. Woodman oli myös taidokas liikkeen tunnun kuvaaja. Työpajassa tutustutaan näyttelyyn ja pohditaan valokuvia kehon, ajan ja tilan näkökulmista. Teemme liikettä tutkivia harjoituksia kameralla ja ilman. Kuvatessa käytämme museon digipokkareita. Kuvat saa mukaan muistitikulla eli oma tai omia muistitikkuja mukaan.

Paja sopii kaikenikäisille ja moniin tunnelmiin. Kerro ryhmästäsi varatessasi, niin räätälöimme pajan juuri teille sopivaksi. Pajan kesto on kaksi tuntia.

Varaus ja lisätiedot: workshop@fmp.fi, p. 09-68663621 ti–pe klo 9–12.

Varaus viimeistään viikkoa ennen haluttua ajankohtaa.
Esteen sattuessa varattu työpaja on peruttava viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 15.00 mennessä. Peruuttamattomista työpajoista veloitetaan työpajan hinnan suuruinen peruutusmaksu.

Työpaja on osa Valokuvataiteen museossa 24.8.-15.10.2017 esillä olevan Francesca Woodmanin näyttelyn yleisötyötä.

Yhteyshenkilö

Erja Salo
044 2706 216

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen valokuvataiteen museo

Suomen valokuvataiteen museo on valtakunnallinen valokuvan erikoismuseo Kaapelitehtaalla Helsingissä, jonka näyttelyt esittelevät monipuolisesti valokuvan ja visuaalisen kulttuurin eri osa-alueita ja historiaa. Taidevalokuvan lisäksi näyttelysisällöissä painottuvat myös uutiskuva ja mainoskuva. Näyttelyihin liittyvät opastukset, työpajat, taiteilijatapaamiset ja luennot tutustuttavat kaikenikäisiä valokuvauksen nykypäivään ja historiaan.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 24.8.2017 11:00 - Su 15.10.2017 18:00Lataa kalenteriisi
    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Kouluryhmät max. 13 hlö 90 €. Koululaisryhmät 14–25 hlö 180 €. Koululaisiin luetaan päiväkoti-, peruskoulu-, lukio- ja ammatillista perustutkintoa suorittavat ryhmät. Hinta sisältää sisäänpääsyn, opastuksen näyttelyssä ja ohjatun pajatyöskentelyn materiaaleineen yhden tai kahden ohjaajan johdolla (ryhmän koosta riippuen).
Kesto
120min