Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Alakoulukino: Eila, Rampe ja Likka

2015 S 89 min
Ti 5.12.2017 09:30

Pääosissa: Heidi Herala, Pirkka-Pekka Petelius, Emmi Parviainen, Riku Nieminen, Pirkko Hämäläinen, Eila Roine, Carl-Christian Rundman, Åsa Wallenius, Leena Uotila. Ohjaaja: Taru Mäkelä.

Eila, Rampe ja Likka on komedia suomalaisista, joka perustuu Sinikka Nopolan menestyskirjoihin ja -hahmoihin. Eila ja Rampe synnyttävät mielikuvan pariskunnasta, jossa koomisia piirteitä syntyy pariskunnan tasavertaisesta sanailusta ja valtataistelusta.

Likka häpeää vanhempiaan kaikissa tilanteissa samalla kun hän etsii keinoa, millä tehdä lopullinen ero poikaystävänsä Pirkan kanssa. Valheet ja väärinkäsitykset seuraavat toisiaan. Pirkka ottaa käyttöönsä uuden, machon strategian, minkä jälkeen Likka näkee poikaystävänsä uusin silmin - mutta onko kaikki liian myöhäistä? Onko laiva jo irronnut laiturista? Miksi hammasharja on oudon näköinen?

Alakoulu-elokuvasarjat on tarkoitettu 3.-6.-luokkalaisille. Useimpiin Alakoulukinoihin liittyy elokuvan käsittelyn tueksi laadittu oppimateriaali. Paikkavaraukset ti 15.8. alkane kanneltalo.fi/taidekasvatus.

Tapahtumanjärjestäjä

Kanneltalo

Kanneltalo on läntisen Helsingin kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kannelmäen juna-aseman kupeessa, Kehä I:n tuntumassa.

Aika ja paikka

Kanneltalo
Klaneettitie 5, 00099 Helsingin kaupunki