IHMEELLINEN MAALARI

PoijuPäivät
Ke 25.10.2017 10:15
Kuvaaja: Heli Barič
Ihmeellinen maalari on kaunis satu onneaan ja omaa valtakuntaansa etsivästä maalari Sutisesta.

”Sinne minä lähden, lähden onneani etsimään. Jossakin sen saaren täytyy olla, kun siitä kerta niin ihanan unenkin näin."

Maalari Sutinen kohtaa majakanvartija Valosen sekä kalastaja Vatasen, jotka hekin haluavat olla keisareita. Tästähän syntyy yhteinen matka kohti unelmien valtakuntaa mutta myös loputonta kinaa siitä, kuka ketäkin hallitsee. Vaan lopulta löytyy myös Onnellisten saari ja sitä myötä tarinaan onnellinen loppu.

Käsikirjoitus: Kaarina Helakisa / Timo Ruuskanen
Ohjaus: Timo Ruuskanen
Visualisointi ja nuket: Outi Herrainsilta
Esiintyjä: Timo Ruuskanen

Yhteyshenkilö

Nukketeatterikeskus Poiju
050 325 5093

Tapahtumanjärjestäjä

Nukketeatterikeskus Poiju

Nukketeatterikeskus Poiju on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka tarjoaa korkealaatuisia esityksiä kaikenikäisille teatterin ystäville. Nukketeatterikeskus Poiju on kiertueteatteri, esitykset ovat tilattavissa vierailuille esimerkiksi päiväkoteihin, kouluihin ja tapahtumiin. Nukketeatterikeskus Poijun esityksiä vierailee kausittain pääkaupunkiseudun kulttuuritaloissa PoijuPäivät -tapahtumassa.

Aika ja paikka

Taidetalo Pessi
Kielotie 14, 01300 Vantaa
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Peruslippu 10 euroa/henkilö. Ryhmälippu 8 euroa/henkilö, ryhmien ohjaajat maksutta. Alle 1-vuotiaat maksutta. Lippuvaraukset: www.nukketeatterikeskus.fi info(at)nukketeatterikeskus.fi
Kesto
35min