Teatteriseikkailu

Ma 16.12.2019 – Pe 31.12.2021
Lapsiryhmä Teatterimuseon näyttämöllä
Kuvaaja: Tanja Ahola
Teatteriseikkailu on teatterin peruspaketti. Seikkailun aikana opitaan perusasioita teatteriesityksen tekemisestä, saadaan ideoita ja inspiraatiota ja loppuhuipennuksena valmistetaan oma pienoisesitys.

Teatterimuseon suosituimmassa työpajassa tutustutaan teatteriesityksen rakennuspalikoihin. Mitä kaikkea esitykseen tarvitaan? Ainakin tarina, lavastus, puvut, valot ja äänet ja tietysti näyttelijät! Seikkailijat kulkevat läpi museon näyttelyiden ja poimivat matkaan tietoa, taitoja, ideoita ja inspiraatiota, joita käytetään materiaalina esityksiin. Käynti teatterin pukuhuoneessa auttaa eläytymisessä ja kruunaa roolihahmojen olemuksen. Paja huipentuu omaan esitykseen jommallakummalla museon näyttämöistä, ja esiintyjät pääsevät kokemaan teatterin taian valoineen ja äänineen.

Teatteriseikkailu soveltuu esikouluikäisille, alakoululaisille sekä yläkoululaisille.

Teatteriseikkailu on vaihtoehtoisesti joko tunnin (80 €), puolentoista (100 €) tai kahden tunnin (120 €) mittainen. Pidemmissä teatteriseikkailuissa syvennytään erilaisiin teatteriharjoitteisiin. Ryhmän maksimikoko 15 lasta.

Viikonloppuisin kaksinkertaiset hinnat.

Työpaja on saatavissa suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Tiedustelut ja varaukset puh. 040 1922 320 / varaukset@teatterimuseo.fi tai lomakkeella (http://www.teatterimuseo.fi/fi/Varaa-tyopaja)

Tutustu myös Teatterimuseon muihin työpajoihin!

Yhteyshenkilö

Milla Kortemaa

Tapahtumanjärjestäjä

Teatterimuseo

Teatterimuseo tarjoaa tietoa, oivalluksia, iloa ja viihdettä. Elämyksellisissä näyttelyissä kävijät voivat itse testata taitojaan teatterin eri osa-alueilla. Kokeilupisteet ja näyttämöt pukuhuoneineen odottavat käyttäjiään Helsingin Kaapelitehtaalla. Ohjelmistossa on lukuisia erilaisia näyttelyihin ja esittävien taiteiden eri puoliin johdattavia työpajoja. Pajoissa ja kiertokäynneillä painotetaan kävijöiden omaa tekemistä ja annetaan avaimia esittävien taiteiden ja teatterin ilmaisutapojen ymmärtämiseen. Työpajoja ja opetusta järjestetään kaiken ikäisille.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 16.12.2019 - Pe 31.12.2021 Lataa kalenteriisi
Teatterimuseo
Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, 00180 Helsinki
    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Kesto 1 h, hinta 80 €. Kesto 1,5 h, hinta 100 €. Kesto 2 h, hinta 120 €. (Viikonloppuisin kaksinkertaiset hinnat.)
Kesto
60min