MAUKAN JA VÄYKÄN MATKAKIRJA

La 27.5.2017 16:00
Taiteilija: Mimmi Resman
Kun muuttolinnut suuntaavat etelään, niin kissa ja koira, Maukka ja Väykkä pakkaavat myös omat kapsäkkinsä ja suuntaavat kohti Italiaa nauttimaan kesän viimeisistä lämpimistä päivistä.

Italian auringon alla ystävykset kohtaavat oudon kulttuurin, he näkevät kallellaan olevia taloja ja torneja, sekä patsaita, joilta vilkkuu pyl… Siellä mela tarkoittaakin omenaa, katti on gatto, ja rotto on rikki. Muuttaako matka näitä kahta, niin kovin erilaista ystävystä? Tule mukaan ajelulle halki Italian vehreän maiseman, näe Pisan kalteva torni ja Don Karjuonen huikea palatsi.

Yli 3-vuotiaille. Kesto noin 50 min.

Kirjoittanut: Timo Parvela
Ohjaus ja dramatisointi: Katja Krohn
Lavastus ja nuket: Mimmi Resman
Nukkien valmistus: Fanni Lieto
Musiikki: Iiro Ollila
Valot: Veijo Lindell
Rooleissa: Outi Haaranen, Eero Ahre, Pekka Heiman ja Anne-Mari Jokinen

Yhteyshenkilö

Erja Andelin
0943912212

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri Hevosenkenkä

Teatteri Hevosenkenkä on ammattiteatteri, joka perustettiin vuonna 1975. Teatterin kohderyhmänä ovat 3-12-vuotiaat lapset. Tavoitteenamme on oivallusten ja elämysten herättäminen, luovuuteen kannustaminen ja lastenkulttuurin kehittäminen. Lastenteatteriesityksiä on Juhannusmäen kotinäyttämöllä sekä Sellosalissa ja Karatalolla Espoossa, Helsingissä Annantalolla ja kiertueilla ympäri maata. Esityksiä on myös ruotsiksi.

Aika ja paikka

Teatteri Hevosenkenkä
Juhannusmäki 2, Mankkaa, ESPOO
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Liput 14,50€. Helsingin kaupungin henkilöstökortilla -3€. Tiedustelut ja lippuvaraukset Teatteri Hevosenkengän toimistosta arkisin 8:00 – 16:00, p. 09 4391 220, e-mail: hevosenkenka@hevosenkenka.fi. Liput voi myös ostaa osoitteesta www.lipppu.fi.
Kesto
50min