Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Pieni tulitikkutyttö

Kiertävä aistiteatteriesitys
La 5.1.2019 – To 31.12.2020
Pieni tulitikkutyttö
Pieni tulitikkutyttö on vaikuttava ja kokonaisvaltainen elämys, joka sopii myös näkövammaisille katsojille. Esitys sopii kaikille yli 6-vuotiaille ja kestää noin 30 minuuttia.

Teatteri Tuike herättää klassikon uudella tavalla henkiin tuoden sen kirjaimellisesti iholle! Esitys on suunnattu kaikille yli 6-vuotiaille, mummoihin ja vaareihin asti.

Uutta teatterimuotoa hyödyntävä tunnelmallinen aistiteatteriesitys sopii myös näkövammaisille katsojille, eikä tarvitse tuekseen kuvailutulkkausta. Se on kuitenkin enemmän kuin pelkkä kuunnelma ja hyödyntää monipuolisesti kuulo-, haju-, tunto- ja makuaistia näköaistin sijaan.

Esityksen teemaksi on nostettu elämästä ja pienistä asioista nauttiminen, jota myös käytettävät aistielämykset tukevat. Vaikka sadun tulitikkutyttö kuolee, ei tarina ole tragedia, vaan kuolema halutaan näyttää luonnollisena jatkumona elämälle.

Myös näkevillä katsojilla on esityksen ajan suositeltavaa käyttää silmikoita, tarjotaksemme kaikille samanlaisen aistikokemuksen.

Näytelmä on tilattavissa myös ruotsinkielisenä!

TYÖPAJA

Esityksen yhteyteen on mahdollista tilata lapsille
draamatyöpaja. Työpajassa tutkitaan erilaisia aistihavaintoja esityksen materiaaleja ja laitteita käyttäen sekä käsitellään esityksestä nousseita ajatuksia helppojen fyysisten harjoitteiden avulla ja keskustelemalla. Työpajan kesto 45 min.

Yhteyshenkilö

Noora Kääriäinen
0405030362

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri Tuike

Tuike on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka tekee korkealaatuisia esityksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tuike ylläpitää myös Ilmaisukoulua kaikenikäisille.Valmiiden esitysten lisäksi Tuike tekee myös mittatilaustyönä esityksiä ja koulutuksia kaikkiin tilaisuuksiin ja tiloihin mm. kouluille ja päiväkodeille.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi La 5.1.2019 - To 31.12.2020 Lataa kalenteriisi
Teatteri Tuike
Viertolantie 2
    

Tietoa

Kieli
Hintatiedot
Hinnat: 599 € / yksi esitys 830 € / kaksi esitystä 995 € / kolme esitystä Olette tervetulleet katsomaan esityksen myös Teatteri Tuikkeelle. Hinnat Tuikkeen tiloissa: 549 € / yksi esitys 780 € / kaksi esitystä 945 € / kolme esitystä
Kesto
30min