Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kummallinen kahvila

Kiertävä sanaton teatteriesitys
Ke 14.4.2021 – La 31.12.2022
Kummallinen kahvila. Nina Rinkinen ja Sanna Warsell
Kuvaaja: Jukka Tuominen
Sirkusta, taikuutta, tiedetemppuja ja fyysistä teatteria yhdistävä sanaton esitys koko perheelle. Esitys sopii päiväkoti-ikäisistä 6-luokkalaisille ja kestää noin 30 minuuttia.

Kummallinen kahvila esitys sai ensi-iltansa syksyllä 2016 ja on sittemmin kiertänyt menestyksekkäästi pääkaupunkiseudun kouluissa.

Mikä voikaan mennä pieleen kun työniloa puhkuva tarjoilijatar ja pieni herttainen mummo kohtaavat? Lukulasit saavat kyytiä ja mummo joutuu volttien pyörteeseen!

Esitys yhdistää häikäisevällä tavalla teatteria, sirkusta, taikuutta ja tiedeshowta. Luvassa on muun muassa maagisesti väriä vaihtavia juomia, tyhjästä ilmestyviä saippuakuplia, musiikkia, taidokasta akrobatiaa ja paljon huumoria.

Esityksessä on katsottavaa niin aikuisille kuin lapsillekin ja se on täysin sanaton, soveltuen siksi erinomaisesti esimerkiksi eri kielisille yleisöille.

Draamatyöpaja

Esityksen yhteyteen on mahdollista tilata lapsille draamatyöpaja valitusta aiheesta. Työpajassa voidaan käsitellä esimerkiksi sanatonta viestintää. Työpajan kesto 45 min.

Työryhmä:

Nina Rinkinen ja Sanna Warsell

Musiikit:

Otso Helos

Yhteyshenkilö

Pauliina Alanko
0449773941

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri Tuike

Tuike on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka tekee korkealaatuisia esityksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tuike ylläpitää myös Ilmaisukoulua kaikenikäisille.Valmiiden esitysten lisäksi Tuike tekee myös mittatilaustyönä esityksiä ja koulutuksia kaikkiin tilaisuuksiin ja tiloihin mm. kouluille ja päiväkodeille.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 14.4.2021 - La 31.12.2022 Lataa kalenteriisi
Teatteri Tuike
Viertolantie 2
    

Tietoa

Hintatiedot
Hinnat: 730 € / esitys + kilometrikulut. Olette tervetulleet katsomaan esityksen myös Teatteri Tuikkeelle. Hinnat Tuikkeen tiloissa: 630 € / esitys Esitysajat sovitaan tilaajakohtaisesti.
Kesto
30min