Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Kummallinen kahvila

Kiertävä sanaton teatteriesitys
La 5.1.2019 – To 31.12.2020
Kummallinen kahvila
Kummallinen kahvila on sanaton esitys, joka yhdistää hauskalla tavalla teatterin ja tiedeshow:n taikaa! Esitys sopii päiväkoti-ikäisistä 9-luokkalaisille ja kestää noin 30 minuuttia.

Kummallinen kahvila esitys sai ensi-iltansa syksyllä 2016 ja on sittemmin kiertänyt menestyksekkäästi pääkaupunkiseudun kouluissa.

Mikä voikaan mennä pieleen kun työniloa puhkuva tarjoilijatar ja pieni herttainen mummo kohtaavat? Lukulasit saavat kyytiä ja mummo joutuu volttien pyörteeseen!

Esitys yhdistää häikäisevällä tavalla teatteria, sirkusta, taikuutta ja tiedeshowta. Luvassa on muun muassa maagisesti väriä vaihtavia juomia, tyhjästä ilmestyviä saippuakuplia, musiikkia, taidokasta akrobatiaa ja paljon huumoria.

Esityksessä on katsottavaa niin aikuisille kuin lapsillekin ja se on täysin sanaton, soveltuen siksi erinomaisesti esimerkiksi eri kielisille yleisöille.

Yhteyshenkilö

Noora Kääriäinen
041 368 2718

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri Tuike

Tuike on helsinkiläinen ammattiteatteri, joka tekee korkealaatuisia esityksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Tuike ylläpitää myös Ilmaisukoulua kaikenikäisille.Valmiiden esitysten lisäksi Tuike tekee myös mittatilaustyönä esityksiä ja koulutuksia kaikkiin tilaisuuksiin ja tiloihin mm. kouluille ja päiväkodeille.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi La 5.1.2019 - To 31.12.2020 Lataa kalenteriisi
Teatteri Tuike
Viertolantie 2
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Hintatiedot
Hinnat: 599 € / yksi esitys 830 € / kaksi esitystä 995 € / kolme esitystä Olette tervetulleet katsomaan esityksen myös Teatteri Tuikkeelle. Hinnat Tuikkeen tiloissa: 549 € / yksi esitys 780 € / kaksi esitystä 945 € / kolme esitystä Pk-seudun ulkopuolelle sijoittuviin esityksiin lisätään matkakulut. Esitysajat sovitaan tilaajakohtaisesti.
Kesto
30min