Suupala on poliittinen teko -työpajat

Poliittisen valokuvan festivaali 2017: Ruoka
Pe 3.2. – La 29.4.2017
Kuvaaja: Freya Najade, työ: sarjasta Strawberries in Winter
Vuoden 2017 Poliittisen valokuvan festivaali suuntaa katseensa ruokaan. Tarjoamme näyttelyyn 15 Suupala on poliittinen teko -työpajakertaa koululaisryhmille.

Suupala on poliittinen teko -työpajassa pohditaan näyttelyn kiehtovien kuvien avulla omia asenteita, arvoja ja mielipiteitä sekä kehitetään monilukutaitoa ja kriittistä ajattelua rennossa, omalaatuisessa ilmapiirissä. Kokoonnumme yhteisen pöydän äärelle keskustelemaan ja tekemään pieniä pohdinta- ja argumentaatiotehtäviä. Tarjolla on myös pientä naposteltavaa. Keskustelun aiheena on ruoka ilmiönä, jota tarkastellaan osana maailmanpolitiikkaa, kulttuuri-identiteettiä, taloutta, ympäristöä ja etiikkaa. Pajaan kuuluu tutustuminen Poliitisen valokuvan festivaali 2017: Ruoka -näyttelyyn.

kesto 120 min.

Valokuvataiteen museo järjestää 15 ilmaista työpajaa koululaisryhmille.
Huom! yksi luokka/opastus tai työpaja ja yksi opastus tai työpaja/koulu. Ilmaisia opastuksia ja työpajoja voi varata näyttelyn ajan 29.4.2017 asti, tai kunnes ilmaiskiintiö on täynnä.

Ilmaiskiintiön jälkeen koululaistyöpajat ovat varattavissa hintaan 90 €, la-su 140 €.

Koululaisiin luetaan päiväkoti-, peruskoulu-, lukio- ja ammatillista perustutkintoa suorittavat ryhmät.

Yhteyshenkilö

Erja Salo
044 270 6216

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen valokuvataiteen museo

Suomen valokuvataiteen museo on valtakunnallinen valokuvan erikoismuseo Kaapelitehtaalla Helsingissä, jonka näyttelyt esittelevät monipuolisesti valokuvan ja visuaalisen kulttuurin eri osa-alueita ja historiaa. Taidevalokuvan lisäksi näyttelysisällöissä painottuvat myös uutiskuva ja mainoskuva. Näyttelyihin liittyvät opastukset, työpajat, taiteilijatapaamiset ja luennot tutustuttavat kaikenikäisiä valokuvauksen nykypäivään ja historiaan.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 3.2.2017 - La 29.4.2017 Lataa kalenteriisi
    

Tietoa

Kulttuurinala
Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Valokuvataiteen museo järjestää 15 ilmaista työpajaa koululaisryhmille. Huom! yksi luokka/opastus tai työpaja ja yksi opastus tai työpaja/koulu. Ilmaisia työpajoja voi varata näyttelyn ajan 29.4.2017 asti, tai kunnes ilmaiskiintiö on täynnä. Ilmaiskiintiön jälkeen koululaistyöpajat ovat varattavissa hintaan 90 €, la-su 140 €.
Kesto
120min