Lentämisen alkeet

To 19.1. – Pe 24.11.2017
Kuvaaja: Tomi Suovankoski
Lentämisen alkeet on alakouluikäisille suunnattu luentoesitys. ​Leikkisä luento koostuu näyttelijöiden esittämistä lentoharjoituksista sekä pohtii linnun ja supersankarin lentotaitoa ja samalla ajankohtaisia asioita lentämisestä.

Osaatko sinä lentää? Olisikohan matematiikasta tässä apua? Koe miten nykylastenteatterin keinoin ilmiö saa siivet alleen!

Kierrämme vuonna 2017 tilauksesta 6–12-vuotiaille suunnatulla esityksellä:

Lentämisen alkeet – esitys lentämisen arvoituksesta ja supersankaruudesta

Lentämisen alkeet on koululaisille suunnattu taidekokemus, jonka on kirjoittanut ja ohjannut performanssitaiteilija, kirjoittaja ja taiteen tutkija Pilvi Porkola. Esityksemme on osa hänen laajempaa taiteellisen tutkimuksen hankettaan Miten tehdä asioita esityksellä?, joka käsittelee esityksiä ja instituutioita.

Esitykseen liittyy myös monipuolista yleisötyötä: yleisökeskustelu esityksen päätteeksi sekä lennokkaat tehtävämateriaalit, joita oppilaat voivat tehdä yhdessä opettajan kanssa ennen ja jälkeen esityksen. Lisäksi esitykseen kytkeytyvät pääkaupunkiseudulla 15-25 oppilaan ryhmille järjestettävät Pyrähdyksiä-työpajat.

Kokonaisuutena esitys sekä siihen liittyvä yleisötyö tarjoavat osallistavia virikkeitä uuden opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen sekä kannustavat käyttämään performanssia myös pedagogisena työkaluna; mistä tahansa ilmiöstä voi tehdä esityksellisen! Palvelussamme painottuu monilukutaidon, ajattelemaan oppimisen, vuorovaikutuksen ja kokemuksellisuuden tärkeys – positiivisen pedagogian mukaisesti kannustaen ja ilon kautta!

Käsikirjoitus ja ohjaus: Pilvi Porkola | Visualisointi: Milla Martikainen | Musiikki: Jusa Porkola | Koreografia: Sonya Lindfors | Graafinen suunnittelu, traileri ja valokuvat: Tomi Suovankoski | Esiintyjät: Pasi Lappalainen ja Päivi Rissanen | Työpaja- ja tehtäväsuunnittelu: Louna-Tuuli Luukka

Ensi-ilta: 17.1.2017 Espoossa
Esitys on kiertueella ja tilattavissa kouluihin ja tapahtumiin 19.1.-30.11.2017.
Esityksen kesto on 45 min, jonka jälkeen on n. 10 min loppukeskustelu.
Tilaksi käy liikuntasali tai vastaava, lattiatilaa tarvitaan noin 6x6m, loppuosa on katsomoa. TOTEM-teatteri vastaa kaikesta esityksen vaatimasta tekniikasta.
Esityksen suosituskatsojamäärä on max. 200, suuremmista yleisöistä voimme neuvotella tilaajakohtaisesti.

Flygandets ABC turnerar även på svenska 3.4.–30.11.2017.

Yhteyshenkilö

Tiina Piispa
050 547 0047

Tapahtumanjärjestäjä

TOTEM-teatteri

Uutta taiteellista lastenteatteria.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 19.1.2017 09:00 - Pe 24.11.2017 14:00Lataa kalenteriisi
Kiertue-esitys

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Helsinki: 600 € näytös. Kaksi peräkkäistä näytöstä 1100€. Työpajojen hinnoittelu erikseen.
Kesto
55min