Ole hyvä

Pe 1.9.2017 – Ma 20.5.2019
.
Taiteilija: Lars Idman
”Jos haluaa tulla onnelliseksi, täytyy myös auttaa muita – koska oma onni riippuu toisista. Ei se ole sen kummempaa.” Dalai Lama

Leo on lopultakin päässyt irti menneisyydestään ja saanut elämänsä järjestykseen. Kaikki menee kuitenkin palasiksi, kun hän törmää yhtenä marraskuun iltana entiseen ystäväänsä Freddieen. Vähitellen heidän on pakko paljastaa salaisuutensa ja tunnustaa petos joka erotti heidät. Ei ole helppoa antaa anteeksi. Leon täytyy ensimmäistä kertaa elämässään oppia ottamaan toiset huomioon. Onko hänen isoveljensä Sam sopiva esikuva, kun tämä auttaa paperittomia pakolaisia ja saattaa itsensä vaaraan? Miten erottaa itsekkyys epäitsekkyydestä? Totuus on harvoin mustavalkoinen.

Ole hyvä tarjoaa erinomaisen pohjan keskusteluille etiikasta, moraalista ja maailmankatsomuksesta.

Esitykseen liittyy lisäämateriaalia sen teemojen työstämiseen.

Esitys on kaksikielinen (suomi / ruotsi).

Yhteyshenkilö

Tobina Lerto
040 685 3939

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri Taimine

Suomen kouluja kiertävä teatteri vuodesta 2002. Tuotamme uutta draamatekstiä lapsille ja nuorille, jotka elävät suomalaisessa todellisuudessa. Taimine haluaa puolustaa nuorten näkökulmaa aina vain vaativammassa ja monimutkaisemmassa maailmassa. Ohjelmisto käsittelee ajankohtaisia teemoja. Ammattilaisita koostuva teatteri on esiintynyt yli 400 000 katsojalle Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Pe 1.9.2017 - Ma 20.5.2019 Lataa kalenteriisi
Kiertueteatteri
Suomen kouluja kiertävä teatteri
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Varaukset ja tiedustelut info@taimine.fi tai 040 685 3939
Kesto
40min