Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Break the Fight- In Love! -tanssiesitys

Breikkiä ja nykytanssia sekoitteleva duettoesitys.
Su 1.1.2017 – Ma 31.12.2018
Kuvaaja: Eila Ruuskanen-Himma, työ: Break the Fight - In Love!, taiteilija: Kuvassa tanssijat Elena Ruuskanen ja Emre Sevim
Break the Fight - In Love! on duetto kohtaamisesta, rakastumisesta ja niistä ihanista ja myös kamalista tunteista, joita rakastuminen tuo mukanaan.

Ihanat tanssijat Elena Ruuskanen ja Emre Sevim tulkitsevat kauniisti koreografi Arja Tiilin ohjaaman dueton sanoman. Tanssityyli on sekoitus niin nykytanssia, fyysistä teatteria kuin breikkiä.

Duetto on osa Break the Fight! Breikkaa koulukiusaamista vastaan-hanketta. Duetto (kesto 15 min) on tilattavissa erilaisiin tapahtumiin ja kouluille sekä yhdistettävissä koulukiusaamisen vastaisiin breikkityöpajoihin lapsille ja nuorille.

Duetto on mahdollista esittää hyvin erilaisissa tiloissa ja on teknisesti helppo.

Näe duetto vimeossa:

Yhteyshenkilö

Arja Tiili
050 375 6728

Tapahtumanjärjestäjä

Arja Tiili Dance Company

Arja Tiili Dance Company on koreografi, tanssija Arja Tiilin johtama ryhmä, joka tuottaa laadukkaita, omalaatuisia, rohkeita sekä hauskoja teoksia ja työpajoja. Teosten taiteellisen henkilökunnan Arja Tiili hakee aina produktiokohtaisesti. Työryhmissä näkyvät erilaiset etniset ja kulttuuriset taustat ja tyylilajit. Oleellista on törmäyttää ja sekoitella luovasti erilaisia osaamisia, taiteenlajeja ja tyylejä. Tärkeää on myös kansainvälisyys ja suomalaisen nykytanssin tunnetuksi tekeminen. Arja Tiili on aktiivinen perustajajäsenen pohjoismaisessa koreografiyhteisössä, Nordic Choreographic Collaborationissa, jossa luodaan verkostoja pohjoismaisten tanssijoiden ja koreografien välille. Lisätietoja: www.arjatiili.fi

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Su 1.1.2017 - Ma 31.12.2018 Lataa kalenteriisi
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Esitys on ostettavissa kouluille. Esityksen kesto on 15 min ja hinta 1250 €. Esitys on hyvin helppo toteuttaa teknisesti. Esitys on myös liitettävissä Break the Fight! Breikkaa koulukiusaamista vastaan- työpajakokonaisuuksiin.
Kesto
15min