Peruutusvaihteella menneisyyteen -opastus

Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä KAMUssa
Ma 15.8.2016 – Ke 31.5.2017
Millaista elämä oli äidin, isoäidin ja isoisoäidin aikaan?

Millaista elämä oli äidin, isoäidin ja isoisoäidin aikaan? Entä kivikauden metsästäjäperheen talossa? Tällä kierroksella laitetaan pakki päälle ja peruutetaan lähiöiden kaupungista aina muinaisaikaan asti. Eri aikakausien ihmisten elämään tutustutaan keskustellen ja tehtävien kautta. Suositellaan erityisesti kotiseutuun ja lähihistoriaan tutustuville esikoululaisille ja 1.-4.-luokkalaisille.

Opastuksen oheen voi liittää syventävän Muistojen kartta -työpajan, jossa perehdytään itse piirtäen ja kirjoittaen omaan sukutaustaan ja paikkaan sukupolvien ketjussa. Opastuksen ja työpajan kesto yhteensä 90 min.

Varaukset ti-su, p. 09 816 57052. Kierrokset varattava 3 arkipäivää aikaisemmin. Etukäteen varanneita päiväkoti- ja kouluryhmiä otetaan vastaan jo klo 9. Päiväkoti- ja koululaisryhmille maksuton.

Yhteyshenkilö

KAMU info
09 816 57052

Tapahtumanjärjestäjä

KAMU

KAMU sijaitsee Näyttelykeskus WeeGeellä Tapiolassa. KAMUssa historia herää eloon! Pysyvän näyttelyn Tuhat tarinaa Espoosta kiehtovat tarinat kuljettavat katsojansa kaukaa Espoon muinaisuudesta halki keskiaikaisen pitäjän aina Suomen toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Vaihtuvat erikoisnäyttelyt tuovat WeeGeen katon alle sekä kansainvälisiä että paikallisia teemoja. KAMUssa saa katsoa, koskea ja kokeilla. KAMU on Espoon kaupunginmuseon toimipiste. Espoon kaupunginmuseon toimisto ja arkisto sijaitsevat myös WeeGeellä.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 15.8.2016 - Ke 31.5.2017 Lataa kalenteriisi
KAMU, Näyttelykeskus WeeGee
Ahertajantie 5, Tapiola, Espoo (Näyttelykeskus WeeGee)
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Opastus maksuton päiväkoti- ja koululaisryhmille. Muille 40 €.
Kesto
45min