Apollo 21

Ke 17.1.2018 – Pe 18.12.2020
.
Taiteilija: Lars Idman
Vauhdikas esitys internetin mahdollisuuksista ja ansoista.

Teatteri Taiminen tuore näytelmä Apollo 21 koko ala-asteelle! Esitys kertoo hauskasti ja vauhdikkaasti internetistä, peleistä, sosiaalisesta mediasta ja siitä mitä todella tarkoittaa kavereiden kunnioitus myös virtuaalimaailman ulkopuolella.

Kun Mikke ja Oskari olivat lapsia, Pikku-Mikke ja Pikku Oskari pelasivat myös tietokonepelejä. Enimmäkseen he pelasivat tietokonepeliä, jonka nimi oli Apollo 21. Peliä ensimmäisestä matkasta Marsiin. He rakastivat sitä. He pelasivat sitä paljon. Vähän liikaa.

Virtuaalitodellisuus on huomattavasti monimutkaisempi kuin Miken ja Oskarin lapsuudessa. Nykyään mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Miten virtuaalitodellisuudessa siis pitäisi käyttäytyä ja miten siellä eletään, ilman että se nielee kokonaan?

”Ihastelimme sitä, miten montaa eri aihetta näytelmässä käsiteltiin, miten vangitsevasti näytelmä oli toteutettu sekä miten hauskasti erilaiset roolihahmot tuotiin pienillä roolimerkeillä ja vihjeillä esille. Nerokas lavastus, mieletön juoni ja erinomaiset näyttelijät. Opettajat kertoivat keskustelleen pitkään aiheesta oppilaiden kanssa, kun heillekin heräsi esityksestä paljon ajatuksia.”
Opettaja Niittykummun koulusta opettajanhuoneen keskusteluista esitysten jälkeen.

Yhteyshenkilö

Tobina Lerto
040 685 3939

Tapahtumanjärjestäjä

Teatteri Taimine

Suomen kouluja kiertävä teatteri vuodesta 2002. Tuotamme uutta draamatekstiä lapsille ja nuorille, jotka elävät suomalaisessa todellisuudessa. Taimine haluaa puolustaa nuorten näkökulmaa aina vain vaativammassa ja monimutkaisemmassa maailmassa. Ohjelmisto käsittelee ajankohtaisia teemoja. Ammattilaisita koostuva teatteri on esiintynyt yli 400 000 katsojalle Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 17.1.2018 - Pe 18.12.2020 Lataa kalenteriisi
Kiertueteatteri
Suomen kouluja kiertävä teatteri
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
info@taimine.fi / 040-6853939
Kesto
40min