Suomenlinnan seikkailukierros

Kuningas Kustaa III:n aarre
Ke 6.5. – La 19.9.2020
Suomenlinnan seikkailukierros, piirroshahmot Kuninkaanportilla
Kuvaaja: Ehrensvärd-seura, taiteilija: Piirriskuvat Nadja Sarell
Suomenlinnan seikkailukierros on historialliseen taustatietoon perustuva esitys, joka tempaa ryhmän mukaansa aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin. Kierros tarjoaa jännittäviä tilanteita ja historian havinaa Viaporin linnoituksesta 1700-luvulta.

Kuningas Kustaa III on saapunut Tukholmasta valtakuntansa itäiseen osaan hoitamaan Viaporin merilinnoitukseen asioita. Linnoituksessa nukutun yön aikana on kuitenkin tapahtunut jotain hirvittävää. Hänen majesteettinsa aarrearkku kallisarvoisine sisältöineen on ryöstetty. Kuningas on suunniltaan ja hämmennystä vain lisää upseerikerholta löytynyt ilkeämielinen uhkauskirje. Hänen kuninkaallinen korkeutensa on rauhaa ja taiteita rakastava omaperäinen ylimys, jonka saavutuksia koko kansa ihailee. Kuka siis voisi hautoa kuningasta vastaan petollisia suunnitelmia ja minkä ihmeen takia? Kiperän arvoituksen ratkaisemiseksi tarvitaan nyt apua. Mittaamattoman arvokas aarre on löydettävä!

Värväydy mukaan kuninkaalliseen etsintäjoukkoon! Seikkailu vie sinut vehreistä puistoista hämäriin tunneleihin ja vanhan merilinnoituksen bastioneiden uumeniin.

Kuningas Kustaa III:n aarre on historialliseen taustatietoon perustuva, lapsille (6–13 vuotta) suunnattu seikkailukierros, joka sopii hyvin myös aikuisille. Kierros vie osallistujat jännittävälle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä ja erikoisia sattumuksia aikojen takaa. Kierroksella tutustutaan Suomenlinnaan ja 1700-lukuun hauskalla ja elämyksellisellä tavalla.

Vuonna 2020 Suomenlinnan seikkailukierroksella ratkotaan Kuningas Kustaa III: n apuna anastetun aarteen arvoitusta. Kierroksella kuljetaan ympäri linnoitusta ja päästään myös yleisöltä muutoin suljettuihin tunneleihin. Seikkailukierroksella tutustutaan Suomenlinnan linnoitukseen ja 1700-lukuun oivaltavaan oppimiseen kannustavalla tavalla. Kierroksella historia herää eloon teatterin avulla ja se sopii hyvin tukemaan myös ilmiöoppimista. Oppimiskokemusta voi syventää ja laajentaa Suomenlinna-aiheisen tehtäväpaketin avulla. Tehtävät tehdään opettajan johdolla ennen ja/tai Suomenlinnan retken jälkeen. Tehtävät ovat maksuttomat tilauskierroksen tilaajalle.

TILAUSKIERROKSET RYHMILLE

Tilauskierroksia järjestetään ajalla 6.5.-19.9.2020. Useita lähtöja päivässä.

Hinta: 500 €/ koululaisryhmä, 580 € / muu lapsiryhmä, 750 € / aikuisryhmä. Ryhmässä voi olla korkeintaan 50 osallistujaa.

Yhteyshenkilö

Ehrensvärd-seura
09 6841850

Tapahtumanjärjestäjä

Ehrensvärd-seura

Ehrensvärd-seura tarjoaa seikkailukierroksia ja opastuksia ja muuta ohjelmaa Suomenlinnassa ja ylläpitää Ehrensvärd-museota ja Suomenlinnamuseota.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 6.5.2020 - La 19.9.2020 Lataa kalenteriisi
Suomenlinna
Suomenlinna

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Koululaisryhmä 500 € (ryhmän enimmäiskoko 50 henkilöä), varaukset guidebooking@suomenlinnatours.com
Kesto
90min