Suomenlinnan seikkailukierros

Kätketyn laivan arvoitus
Ma 6.5. – La 14.9.2019
Suomenlinnan seikkailukierros
Kuvaaja: Nadja Sarell
Suomenlinnan seikkailukierros on historialliseen taustatietoon perustuva esitys, joka tempaa ryhmän mukaansa aikamatkalle entisaikain Viaporiin. Kierros tarjoaa jännittäviä tilanteita ja historian havinaa Viaporin linnoituksesta 1700-luvulta.

Linnoitukseen on piilotettu kokonainen laiva! Miten ihmeessä valtavan laivan voi kätkeä niin, ettei sitä kukaan löydä? Ja mistä löytyy kartta, joka auttaisi laivan jäljille? Kuinka tulkita kartan arvoituksellisia merkintöjä? Tule mukaan kesäiseen Suomenlinnaan ratkomaan kätketyn laivan arvoitusta! Seikkailu vie halki linnoitussaarten ja tempaa mukaansa hauskalle aikamatkalle 1700-luvun Viaporiin.

Kätketyn laivan arvoitus on historialliseen taustatietoon perustuva, lapsille (6–13 vuotta) suunnattu seikkailukierros, joka sopii hyvin myös aikuisille. Johtolankoja seuratessaan ja vihjeitä ratkoessaan seikkailijat kohtaavat mielenkiintoisia henkilöitä ja erikoisia sattumuksia aikojen takaa. Kierroksella tutustutaan Suomenlinnaan ja 1700-lukuun hauskalla ja elämyksellisellä tavalla.

Vuonna 2019 Suomenlinnan seikkailukierroksella ratkotaan kauppalaivan rakentamiseen liittyvää pulmaa merkillisten karttojen avulla. Kierroksella kuljetaan ympäri linnoitusta ja päästään myös yleisöltä muutoin suljettuihin tunneleihin. Seikkailukierroksella tutustutaan Suomenlinnan linnoitukseen ja 1700-lukuun oivaltavaan oppimiseen kannustavalla tavalla. Kierroksella historia herää eloon teatterin avulla ja se sopii hyvin tukemaan ilmiöoppimista. Oppimiskokemusta voi syventää ja laajentaa Suomenlinna-aiheisen tehtäväpaketin avulla. Tehtävät tehdään opettajan johdolla ennen ja/tai Suomenlinnan retken jälkeen. Tehtävät ovat maksuttomat tilauskierroksen tilaajalle.

TILAUSKIERROKSET RYHMILLE
Tilauskierroksia järjestetään ajalla 6.5.2019-15.9.2019.
Hinta: 500 €/ koululaisryhmä, 560 € / muu lapsiryhmä, 700 € / aikuisryhmä. Ryhmässä voi olla korkeintaan 50 osallistujaa.

Yhteyshenkilö

Ehrensvärd-seura
09 6841850

Tapahtumanjärjestäjä

Ehrensvärd-seura

Ehrensvärd-seura ylläpitää Ehrensvärd-museota ja tarjoaa opastuksia sekä muuta ohjelmaa Suomenlinnassa.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ma 6.5.2019 - La 14.9.2019 Lataa kalenteriisi
Suomenlinna
Suomenlinna

Varaustiedustelu

    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Koululaisryhmä 500 € (ryhmän enimmäiskoko 50 henkilöä), varaukset guidebooking@suomenlinnatours.com
Kesto
90min