Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Queer bodies - mediataide tutkii sukupuolten moninaisuutta

Taiteilija Hinni Huttunen Sleeveless fearless
Kuvaaja: Jesse Jalonen , työ: Sleeveless fearless, taiteilija: Hinni Huttunen

Queer bodies -kokonaisuuteen kuuluu viisi sukupuolen ja kehon moninaisuutta käsittelevää teosta, sekä teoksiin Seta ry:n kanssa yhteistyössä toteutetut tehtäväpaketit. Teokset haastavat sukupuoliin, seksuaalisuuksiin ja kehoihin liittyviä normeja ja oletuksia ja piirtävät samalla esiin näiden määrittelyn poliittisuutta.

Oppimateriaalin taiteilijat ovat suomalaisia eturivin mediataiteilijoita: Hinni Huttunen, Artor Jesus Inkerö, J. A. Juvani, Teemu Keisteri ja Aurora Reinhard.

Queer Bodies oppimateriaali julkaistaan osana AV-arkin juhlavuoden 2019 ohjelmaa. Juhlavuotena koulujen lisäksi myös aluetaidemuseot, sekä Setan valtakunnalliset ja paikalliset jäsenjärjestöt voivat esittää Queer Bodies teoskokonaisuutta osana tasa-arvokasvatusta ja pedagogista toimintaansa.

Oppimateriaalin kohderyhmänä ovat yläkouluikäiset ja toisen asteen opiskelijat. Kaikki oppimateriaalin teokset on ikärajaluokiteltu.

Christa Prusskij
040 364 4466
Queer bodies -kokonaisuuteen kuuluu viisi sukupuolen ja kehon moninaisuutta käsittelevää teosta, jotka haastavat sukupuoliin, seksuaalisuuksiin ja kehoihin liittyviä normeja ja oletuksia ja piirtävät samalla esiin näiden määrittelyn poliittisuutta.
 
    

Tietoa

Kohderyhmä