Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Luova minä -työseminaari Musiikkitalossa

Pe 26.4.2019 16:00
Helsingin kaupunginorkesterin Sammon taonta -konsertin esiintyjiä
Kuvaaja: Heikki Tuuli, työ: HKO:n Sammon taonta -konsertin esiintyjiä
Helsingin kaupunginorkesteri ja Helsingin nuorisoneuvosto järjestävät Luova minä -työseminaarin peruskoulun opettajille Musiikkitalossa perjantaina 26.4.2019 klo 16–18.

Työseminaarissa keskustellaan yhdessä lasten ja nuorten luovuutta tukevasta oppimisympäristöstä ja kaupunginorkesterin mahdollisuuksista tukea opettajien työtä. Työskentelyä fasilitoivat Helsingin nuorisoneuvoston jäsenet, työskentelyyn osallistuu myös kaupunginorkesterin muusikoita.

Työseminaariin osallistuvien opettajien on mahdollista jäädä kuuntelemaan HKO:n illan Romeo ja Julia -konserttia klo 19–21, kutsu konserttiin on avec.

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Voit halutessasi tiedustella peruutuspaikkoja osoitteesta annika.kukkonen@hel.fi

Yhteyshenkilö

Annika Kukkonen
040 158 2223

Tapahtumanjärjestäjä

Helsingin kaupunginorkesteri

Vuonna 1882 perustettu Helsingin kaupunginorkesteri tarjoaa konsertteja Musiikkitalossa ja mahdollisuuden sukeltaa sinfoniaorkesterin maailmaan. Vuosittaisten 70–80 Helsingissä järjestettävän konsertin lisäksi orkesteri tekee säännöllisesti ulkomaankiertueita, joista ensimmäinen suuntautui Pariisin maailmannäyttelyyn kesällä 1900. Monet kaupunginorkesterin levytykset ovat saaneet kansainvälisiä palkintoja. HKO:n ylikapellimestari on Susanna Mälkki.

Aika ja paikka

Musiikkitalo
Mannerheimintie 13A, Helsinki
    

Tietoa

Kulttuurinala
Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Kesto
120min