Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

OPEINFO VALOKUVATAITEEN MUSEOLLA

Ti 28.8.2018 15:30 – 17:30
JH Engström
Taiteilija: JH Engström
Valokuvataiteen museossa aukeaa 23.8. näyttelyt JH Engström: Härifrån sekä fin.land. kuratoinut Photobooks from Finland, kahdeksan valokuvaajan ryhmänäyttely.

Museo järjestää opettajille opeinfon TIISTAINA 28.8.2018 klo 15.30–17.30. Tilaisuudessa tutustutaan syksyn näyttelyihin sekä kerrotaan kouluille suunnatuista työpajoista, opastuksista, tehtävämateriaaleista ja museon muusta kouluyhteistyöstä. Lisäksi opeinfossa on paikalla Feminism and Queer in Art Education (2018) -kirjan kirjoittajista Valokuvataiteen museon kuvataidepedagogit Jemina Lindholm ja Aapo Raudaskoski kertomassa kirjasta ja sen teemoista. Samalla he esittelevät kehittämänsä uuden teemaopastus- ja keskustelutyöpajan Kaikki on katseessa, jossa haastetaan normatiivisia käsityksiä maailmasta ja yhteiskunnasta.

OPEINFON AIKATAULU:
15.30 – 16.00 tarjoilua ja Valokuvataiteen museon ohjelma kouluille
16.00 – 17.00 Feminism and Queer in Art Education -kirjan esittely sekä ja Kaikki on katseessa -teemaopastukseen tutustuminen näyttelyssä
17.00 – 17.30 vapaata tutustumista näyttelyihin

Ilmoittautuminen opeinfoon 24.8. mennessä (nimi, koulu, luokka-aste, aine): laura.porola@fmp.fi

Tapahtumapaikka: Suomen valokuvataiteen museo, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki.

Yhteyshenkilö

Laura Porola

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen valokuvataiteen museo

Suomen valokuvataiteen museo on valtakunnallinen valokuvan erikoismuseo Kaapelitehtaalla Helsingissä, jonka näyttelyt esittelevät monipuolisesti valokuvan ja visuaalisen kulttuurin eri osa-alueita ja historiaa. Taidevalokuvan lisäksi näyttelysisällöissä painottuvat myös uutiskuva ja mainoskuva. Näyttelyihin liittyvät opastukset, työpajat, taiteilijatapaamiset ja luennot tutustuttavat kaikenikäisiä valokuvauksen nykypäivään ja historiaan.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 28.8.2018 15:30 - 17:30Lataa kalenteriisi
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Kesto
120min