Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Draivia kouluun! -opettajakoulutus

To 19.4. – Ma 31.12.2018
Draivia kouluun!, liikkumistaidot/ X-hyppy liikkeessä
Tilaa koulullesi liikunnallisesti monipuolinen ja maksuton Draivia kouluun! -opettajakoulutus. Koulutukset järjestetään joko koulukohtaisesti tai alueellisesti.

Draivia kouluun! -ohjelma toteuttaa liikunnan opetussuunnitelmaa ja sen avulla on helppo osallistaa oppilaita monipuolisen tunnin suunnitteluun.
Koulutuksesta vastaa alueellinen Draivia kouluun! -kouluttaja, joka itsekin toimii luokan- tai liikunnanopettajana. Hän tuo mukanaan koululle Draivia kouluun! -välineet ja muina välineinä käytetään koulun omia perusliikuntavälineitä.

Koulutukseen osallistumiseen ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta golfista - tämä on täysin uusi tapa tutustuttaa eri-ikäisiä lajin pariin. Ja koulutuksen aikana golf on vain yksi osa-alue muiden joukossa. Draivia kouluun! -ohjelman tavoitteena on vahvistaa oppilaiden motorisia perustaitoja ilman jonoja ja niin, että kaikki voivat osallistua omien taitojensa mukaisesti. Lisäksi tavoitteena on lisätä lasten ja nuorten liikettä koulupäivien aikana.

Tapahtumanjärjestäjä

Draivia kouluun!

Liikunnan OPS:n mukainen Draivia kouluun! -ohjelma tarjoaa opettajille innostavan ja toiminnallisen noin kaksituntisen maksuttoman koulutuksen. Draiviakouluun.fi -sivuilta löytyy vapaassa käytössä oleva liikunnallisesti monipuolinen tuntien suunnitteluohjelma tulostettavine tehtäväkortteineen ja videoineen. Tehtäväkortit ovat saatavilla ruotsiksi toukokuussa 2018. Golfosioihin tarkoitetut välineet myydään erikseen.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi To 19.4.2018 - Ma 31.12.2018 Lataa kalenteriisi
Kouluympäristö, puisto
Kouluympäristö, puisto
    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Draivia kouluun! -opettajakoulutus on maksuton.
Kesto
120min