Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

IHME-nykytaidefestivaali kuulolla

Millainen on unelmien nykytaideprojekti?
Ke 1. – To 30.11.2017
Kuvaaja: Veikko Somerpuro
Millaisen nykytaideprojektin sinä haluaisit kouluusi? Millainen olisi unelmien taideinterventio, jossa yhdistyisi sekä oppilaiden toiveet, koulun tavoitteet että ajankohtaiset teemat? Mistä elementeistä se syntyy? IHME etsii ideoita ja yhteistyökouluja Oppimisen Fiestassa ja verkossa.

IHME-nykytaidefestivaali on nyt korvat auki opettajien toiveille ja ajatuksille. IHMEen kouluille tarjottavaa ohjelmaa muokataan kuultujen kommenttien mukaan. Samalla IHME etsii yhteistyötahoja tulevan kevään 2018 kouluyhteistyöhön.

Jaa ajatuksesi IHMEen pisteellä Oppimisen Fiestassa, Finlandia-talolla Kultus.LIVE-alueella 1.11.2017 klo 11.15-13.15 tai verkkolomakkeella, jonka löydät osoitteesta https://www.ihmefestival.fi/osallistu/ihme-koulu/

Mukaan IHME-kouluun?

IHME etsii kiinnostuneita kouluja kevään kouluyhteistyöhön, jota suunnitellaan tulevan IHME-teoksen teeman ja saadun palautteen perusteella. Ilmoittaudu mukaan tiedotuslistallemme ja kuulet ensimmäisenä IHME-koulun täsmentyneistä suunnitelmista. Keväälle 2018 ajoittuva toiminta saa muotonsa loppuvuodesta 2017.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset tiedotuslistalle:

Päivi Matala
Kulttuurituottaja
IHME-nykytaidefestivaali
paivi.matala@ihmefestival.fi
+358 (0)45 2350080
www.ihmefestival.fi

Mikä IHME?

IHME-nykytaidefestivaali tuottaa vuosittain kansainvälisesti tunnetun taiteilijan teoksen julkiseen tilaan Helsinkiin. Tämän IHME-teoksen teemoja käsitellään myös kaksipäiväisessä puhe- ja elokuvaohjelmassa, joka tuo yleisön eteen kotimaisia ja ulkomaisia taiteilijoita, tutkijoita ja tieteilijöitä. IHME-koulun keskiössä ovat lapset, nuoret ja koulut, joille suunnataan tutustumismahdollisuuksia nykytaiteeseen ja tarjotaam laadukasta taidekasvatusta sekä opetussuunnitelmiin pohjautuvia sisältöjä. Kaikki IHMEen toiminta on maksutonta.

Festivaalin taustalla on Taidesäätiö Pro Arte, jonka toiminta rahoitetaan yksityisen lahjoituksen ja Koneen Säätiön tuella.

Vuoden 2018 IHME-teos, taiteilija ja ajankohta julkistetaan 8.11.2017.

Yhteyshenkilö

Päivi Matala
+358452350080

Tapahtumanjärjestäjä

IHME-nykytaidefestivaali

IHME on keväisin järjestettävä nykytaiteen festivaali. IHMEen ytimessä on kaupunkitilaan liittyvä teos, joka tilataan joka vuosi joltakulta kansainvälisesti arvostetulta nykytaiteilijalta. Teoksen teemoihin syvennytään festivaalin puhe- ja elokuvaohjelmistossa sekä monipuolisessa yleisötyössä, kuten IHME-kouluprojektissa. Kaikki IHMEen tapahtumat ovat maksuttomia.

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 1.11.2017 09:00 - To 30.11.2017 16:00Lataa kalenteriisi