Etusivu Oppimisen kulttuurikalenteri
Syötä hakusanat
Etsi

Osallistavat sirkuskoulutukset

Ideoita erilaisten oppilaiden kohtaamiseen
Ke 1.3.2017 – Ti 31.12.2019
Osallistavat sirkuskoulutukset
Kuvaaja: Sirkus Magenta
Sosiaalinen sirkus erilaisten oppijoiden ohjaamisen tukena. Kuinka kohdata erilaisista taustoista tulevia lapsia ja nuoria, kun yhteistä kieltä ei ole? Miten hyödyntää kehonkieltä oppimisvaikeuksista kärsivien oppilaiden opettamisessa?

Raikkaita ideoita erilaisten ja eri kulttuuritaustoista tulevien oppijoiden kohtaamiseen. Käytännönläheinen ja toiminnallinen työpaja, jossa hyödynnetään sosiaalisen sirkuksen menetelmiä.

Koulutus sopii esimerkiksi maahanmuuttajien tai erityistä tukea tarvitsevien lasten opettajille.

Sisältö räätälöidään osallistujien toiveiden mukaan. Koulutustilaisuuksiin voi yhdistää myös sirkusesityksiä tai virkistyspäivän ohjelmaa.

Kouluttajina toimivat Sirkus Magentan sosiaalisen sirkuksen ammattilaiset, joilla on vahva kokemus mm. vammaisten, oppimisvaikeuksista kärsivien ja vieraskielisten lasten ja nuorten ohjaamisesta.

www.sirkusmagenta.fi
www.facebook.com/sirkusmagenta
www.instagram.com/sirkusmagenta

Asiasanat: koulutus, sirkus, sosiaalinen sirkus, työpajat

Yhteyshenkilö

Silja Kyytinen

Tapahtumanjärjestäjä

Sirkus Magenta ry

Sirkus Magenta ry on 2011 perustettu sosiaalisen sirkuksen yhdistys. Tavoitteenamme on edistää sirkuksen avulla erilaisten ryhmien hyvinvointia (mm. erityistä tukea tarvitsevat lapset, syrjäytymisvaarassa olevat nuoret, kriisitilanteissa olevat perheet, palvelutalojen ikäihmiset ja turvapaikanhakijat). Lisäksi meillä on harrastusryhmiä eri ikäisille. Meiltä voi myös tilata sirkustyöpajoja ja -esityksiä, työhyvinvointipajoja ja koulutuksia. www.sirkusmagenta.fi www.facebook.com/SirkusMagenta www.instagram.com/sirkusmagenta

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ke 1.3.2017 - Ti 31.12.2019 Lataa kalenteriisi
Sovitaan erikseen, esim. työpaikka tai liikuntatila.
-
    

Tietoa

Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
30 € / osallistuja. Pyydä tarjous.