Muotoilukerho

MUOTOILU HARRASTUKSENA 1-6-luokkalaisille
Ti 1.11.2016 – Ke 31.5.2017
Muotoilukerhossa toteutetaan luovaa ja hauskaa yhdessä tekemistä muotoilun ja taiteen menetelmin. Ryhmissä tutkitaan ”mitä on muotoilu” ja ”miten minä muotoilen”.

Tavoitteena on tukea lapsen luovaa ajattelua ja ilmaisua, toimimista ryhmässä ja omassa asuinympäristössä, sekä tutustuttaa erilaisiin kädentaitoihin. Kerhoissa tutustutaan monimateriaalisuuteen toteuttaen omia ideoita mm. prototyyppien, rakentelun, ompelun ja kuvallisen ilmaisun kautta. Tekemisessä korostuvat lasten omat ideat ja kädenjälki sekä kiinnostuksen kohteet, yhteisiin teemoihin ja keskusteluihin linkittyen. Kerhojen sisältösuunnittelu on muotoilija-vetoista. Kokeneet ohjaajat suunnittelevat tuntissisällöt oman alansa erityisosaamista hyödyntäen, toimien tiivissä yhteistyössä muiden ohjaajien kanssa.

Yhteyshenkilö

Laura Pokela
044 5667076

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen Muotoilukasvatusseura ry

SuoMu – Suomen muotoilukasvatusseura on rekisteröity yhdistys, joka edistää muotoilun ja muotoilukasvatuksen harrastuneisuutta ja tunnettuutta Suomessa. SuoMu tuottaa opetus- ja tapahtumasisältöjä sekä tekee yhteistyötä opetus- ja kulttuurialan toimijoiden kanssa. Lisätietoja: muotoilukasvatus.info

Aika ja paikka

Lataa kalenteriisi Ti 1.11.2016 09:30 - Ke 31.5.2017 09:30Lataa kalenteriisi
SuoMu / Ideakellari
Mechelininkatu 40
    

Tietoa

Ensisijainen kohderyhmä
Kieli
Tapahtumatyyppi
Hintatiedot
Kysy lisätietoja.