Siirry sisältöön
HelsinkiKultus
Hevosraitiovaunu.
Kuva: Maija Astikainen / Helsingin kaupunginmuseo

OPASTUS Liikenneseikkailu Ratikkamuseossa

Hyppää kyytiin ja matkusta kaupungin menneisyyteen

Ilmoittautuminen kevään opastuksille aukeaa tammikuussa 2024 (vko 2).

Ratikkamuseon opastuksella tutustutaan joukkoliikenteen kehitykseen ja kaupungin muutokseen. Sisulaattorin kyydissä matka kulkee kaupunginosasta ja ajasta toiseen kuljettajan, rahastajan tai matkustajan roolissa. 

Liikenneseikkailu-opastus voidaan räätälöidä kohderyhmän mukaan. Opastus soveltuu yli 4-vuotiaille. Klo 12 jälkeisiä opastusaikoja voit tiedustella osoitteesta hkm.peda(at)hel.fi.

Omatoimiset vierailut ovat mahdollisia Ratikkamuseon aukioloaikoina klo 11 - 17. Museo sopii omatoimisiin vierailuihin kaikenikäisille oppijoille. Tarkistathan sopivan ajankohdan joko sähköpostilla (hkm.peda(at)hel.fi) tai soittamalla Ratikkamuseoon 09 310 23921.

Ratikkamuseo on osa Kulttuuritehdas Korjaamoa. Korjaamon tapahtumien vuoksi poikkeukselliset aukioloajat kannattaa aina tarkastaa museon verkkosivuilta.

Peruutukset Kultuksessa tehtyihin varauksiin tehdään sähköpostiosoitteeseen hkm.peda(a)hel.fi. 

HUOM! Tarkista, että ilmoitat sähköpostiosoitteesi oikein. Jos et saa välittömästi kuittausta vastaanotetusta ilmoittautumisesta, tarkista roskapostisi (lähettäjänä on no-reply(a)hel.fi). Jos viestiä ei löydy, ota yhteyttä osoitteeseen: hkm.peda(at)hel.fi. 

Kategoriat

Kestävä kehitys, Vaikuttaminen ja osallisuus, Yhteiskunta

Aktiviteetit

Näyttely

Kohderyhmät

1.–2. luokat, 3-4 vuotiaat, 3.–6. luokat, 5-6 vuotiaat, 7.–9. luokat, Muu ryhmä, Valmistava opetus, erityisryhmät, lukio ja ammatillinen opetus

Avainsanat

Helsinki, joukkoliikenne, kaupunkihistoria, raitiovaunut

Tapahtuman kielet

englanti, ruotsi, suomi

Maksuton

Jonotus sallittu

Kaupunginmuseo

Yhteyshenkilö

Suvi-Tuuli Waltari

hkm.peda@hel.fi

+358 40 480 5969

Tapahtumalla ei ole tapahtuma-aikoja
0