Siirry sisältöön
HelsinkiKultus
Keskustakirjasto Oodi auringonvalossa.
Kuva: Maarit Hohteri/Helsingin kaupunki

Oodin opastetut kierrokset luokkaretkeilijöille

Opastetulla kierroksella kouluryhmät pääsevät tutustumaan Oodin eri kerroksiin.

Opastetulla kierroksella kouluryhmät pääsevät tutustumaan Oodin eri kerroksiin. Kierrokset on tarkoitettu ensisijaisesti pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville ryhmille, mutta 13.4.2023 alkaen myös pääkaupunkiseudulta tulevat luokkaretkeilijät voivat ilmoittautua kierroksille.

Tarjoamme kierroksia suomeksi ja ruotsiksi ja mahdollisuuksien mukaan englanniksi, ranskaksi, arabiaksi, kiinaksi ja venäjäksi. Lisää lisätietokenttään millä kielellä haluatte opastuksen. Laita ensin rasti ruutuun ”paikka ei ole listalla” ja kirjoita sen jälkeen koulun nimi kenttään Päiväkoti / koulu / oppilaitos.

Opettajan tai muun ryhmästä vastaavan on tehtävä viimeistään 2 viikkoa ennen toivottua ajankohtaa alustava varaus, jonka Oodin henkilökunta hyväksyy. 

Kierrokset alkavat Oodin ensimmäisestä kerroksesta, mustien kierreportaiden juurelta. Kerrothan lisätietoja-kentässä oppilaiden lukumäärän ja ryhmänne mahdolliset erityistarpeet. Opettajan tai muun ryhmästä vastaavan on ilmoitettava mahdollisesta peruutuksesta sähköpostitse (oodi.lapsetjanuoret@hel.fi).

Kategoriat

Muotoilu ja arkkitehtuuri, Sanataide ja kirjallisuus

Aktiviteetit

Kirjastovierailu

Kohderyhmät

1.–2. luokat, 3.–6. luokat, 7.–9. luokat

Avainsanat

Keskustakirjasto Oodi, arkkitehtuuri, kirjallisuus

Tapahtuman kielet

arabia, englanti, kiina, ruotsi, suomi, venäjä

Maksuton

Jonotus sallittu

Kaupunginkirjasto

Yhteyshenkilö

Olga Nuuttila

oodi.lapsetjanuoret@hel.fi

Tapahtumalla ei ole tapahtuma-aikoja
0