Home Arts and culture for schools and daycare
Enter your keywords
Etsi

Elokuvapolku

Etäopetusvälineitä elokuvakasvatukseen
Wed 1.1. – Thu 31.12.2020
Lumikuningatar
Artwork: Lumikuningatar (1986), artist: Päivi Hartzell
KAVIn Elokuvapolku-palvelu tutustuttaa oppilaat elokuvan historiaan, lajityyppeihin ja kerrontakeinoihin. Palvelussa voi myös katsoa kokonaisia elokuvia ja tehdä niihin liittyviä tehtäviä.

KAVIn Elokuvapolku-palvelu (elokuvapolku.kavi.fi) sopii mainiosti etäopiskeluun. Elokuvapolulla KAVI tarjoaa ilmaisia oppimateriaaleja ja elokuvanäytteitä kouluissa tehtävän elokuvakasvatuksen tueksi niin taide- kuin mediakasvatuksen näkökulmista. Elokuvapolulta voi poimia esimerkiksi yksittäisiä elokuvakerronnan osa-alueita, joihin oppilaat voivat itsenäisesti tutustua elokuvanäytteiden ja tehtävien avulla.

Elokuvapolulta voi katsoa myös kokonaisia elokuvia. Valikoimasta löytyy niin pitkiä kotimaisia klassikoita kuin uudempia lyhytelokuvia ja animaatioita. Tehtäviä löytyy muun muassa elokuviin Komisario palmun erehdys (1960) sekä alakoululaisille ja varhaiskasvatukseen sopivaan animaatioon Myyrän aarre (2001).

Tervetuloa Elokuvapolulle: elokuvapolku.kavi.fi.

Contact person

Kirsi Raitaranta

Event organizer

Kino Regina / KAVI

Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) säilyttää ja vaalii suomalaista elokuvaperinnettä. Elokuva-arkisto järjestää elokuvaesityksiä ympäri vuoden keskustakirjasto Oodissa sijaitsevassa Kino Reginassa, jossa se myös tarjoaa näytöksiä myös lapsille ja nuorille. Elokuvakasvatusohjelmistossa on klassikkoja ja uudempaa elokuvaa, kansainvälistä ja kotimaista.

time and place

Lataa kalenteriisi Wed 1.1.2020 to Thu 31.12.2020 Lataa kalenteriisi
Tapahtuu verkossa
https://elokuvapolku.kavi.fi