Home Arts and culture for schools and daycare
Enter your keywords
Etsi

Osallistavat sirkuskoulutukset

Ideoita erilaisten oppilaiden kohtaamiseen
Wed 1.3.2017 – Tue 31.12.2019
Osallistavat sirkuskoulutukset
Kuvaaja: Sirkus Magenta
Sosiaalinen sirkus erilaisten oppijoiden ohjaamisen tukena. Kuinka kohdata erilaisista taustoista tulevia lapsia ja nuoria, kun yhteistä kieltä ei ole? Miten hyödyntää kehonkieltä oppimisvaikeuksista kärsivien oppilaiden opettamisessa?

Raikkaita ideoita erilaisten ja eri kulttuuritaustoista tulevien oppijoiden kohtaamiseen. Käytännönläheinen ja toiminnallinen työpaja, jossa hyödynnetään sosiaalisen sirkuksen menetelmiä.

Koulutus sopii esimerkiksi maahanmuuttajien tai erityistä tukea tarvitsevien lasten opettajille.

Sisältö räätälöidään osallistujien toiveiden mukaan. Koulutustilaisuuksiin voi yhdistää myös sirkusesityksiä tai virkistyspäivän ohjelmaa.

Kouluttajina toimivat Sirkus Magentan sosiaalisen sirkuksen ammattilaiset, joilla on vahva kokemus mm. vammaisten, oppimisvaikeuksista kärsivien ja vieraskielisten lasten ja nuorten ohjaamisesta.

www.sirkusmagenta.fi
www.facebook.com/sirkusmagenta
www.instagram.com/sirkusmagenta

Asiasanat: koulutus, sirkus, sosiaalinen sirkus, työpajat

Contact person

Silja Kyytinen

Event organizer

Sirkus Magenta ry

Sirkus Magenta ry on 2011 perustettu sosiaalisen sirkuksen yhdistys. Tavoitteenamme on edistää sirkuksen avulla erilaisten ryhmien hyvinvointia (mm. erityistä tukea tarvitsevat lapset, syrjäytymisvaarassa olevat nuoret, kriisitilanteissa olevat perheet, palvelutalojen ikäihmiset ja turvapaikanhakijat). Lisäksi meillä on harrastusryhmiä eri ikäisille. Meiltä voi myös tilata sirkustyöpajoja ja -esityksiä, työhyvinvointipajoja ja koulutuksia. www.sirkusmagenta.fi www.facebook.com/SirkusMagenta www.instagram.com/sirkusmagenta

time and place

Lataa kalenteriisi Wed 1.3.2017 to Tue 31.12.2019 Lataa kalenteriisi
Sovitaan erikseen, esim. työpaikka tai liikuntatila.
-
    

Information

Cultural field
Type of event
Price
30 € / osallistuja. Pyydä tarjous.