Hevosraitiovaunu.
Photo: Maija Astikainen / Helsingin kaupunginmuseo

OPASTUS Liikenneseikkailu Ratikkamuseossa

Hyppää kyytiin ja matkusta kaupungin menneisyyteen

Ilmoittautuminen kevään opastuksille aukeaa tammikuussa 2024 (vko 2).

Ratikkamuseon opastuksella tutustutaan joukkoliikenteen kehitykseen ja kaupungin muutokseen. Sisulaattorin kyydissä matka kulkee kaupunginosasta ja ajasta toiseen kuljettajan, rahastajan tai matkustajan roolissa. 

Liikenneseikkailu-opastus voidaan räätälöidä kohderyhmän mukaan. Opastus soveltuu yli 4-vuotiaille. Klo 12 jälkeisiä opastusaikoja voit tiedustella osoitteesta hkm.peda(at)hel.fi.

Omatoimiset vierailut ovat mahdollisia Ratikkamuseon aukioloaikoina klo 11 - 17. Museo sopii omatoimisiin vierailuihin kaikenikäisille oppijoille. Tarkistathan sopivan ajankohdan joko sähköpostilla (hkm.peda(at)hel.fi) tai soittamalla Ratikkamuseoon 09 310 23921.

Ratikkamuseo on osa Kulttuuritehdas Korjaamoa. Korjaamon tapahtumien vuoksi poikkeukselliset aukioloajat kannattaa aina tarkastaa museon verkkosivuilta.

Peruutukset Kultuksessa tehtyihin varauksiin tehdään sähköpostiosoitteeseen hkm.peda(a)hel.fi. 

HUOM! Tarkista, että ilmoitat sähköpostiosoitteesi oikein. Jos et saa välittömästi kuittausta vastaanotetusta ilmoittautumisesta, tarkista roskapostisi (lähettäjänä on no-reply(a)hel.fi). Jos viestiä ei löydy, ota yhteyttä osoitteeseen: hkm.peda(at)hel.fi. 

Categories

Influence and participation, Society, Sustainable development

Activities

Exhibiton

Target groups

3-4 years, 5-6 years, Grades 1–2, Grades 3–6, Grades 7–9, Other group, Preparatory education, Upper secondary and vocational education, special groups

Keywords

Helsinki, public transport, trams, urban history

Event languages

English, Finnish, Swedish

Free

Kaupunginmuseo

Contact person

Suvi-Tuuli Waltari

hkm.peda@hel.fi

+358 40 480 5969

Event doesn't have occurrences
0